Brynäs IF

715124 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1226561

Sv: Brynäs IF-Södertälje SK den 14/1

mk: "Det märks att du har haft flera duster med Huge.
Likt Allvetaren kan snöa in på en sak är du exakt lika dan själv."

På vilket sätt är det bara JAG som "snöat in på en sak" i det här fallet?
Det enda jag gjort är att jag försökt förklara för Gurra i ett otal inlägg att Rödin kommer att få chansen men att han inte bör få den just ikväll.
Till min förvåning upptäcker jag att han nu faktiskt håller med mig, efter att tidigare ha haft en helt annan åsikt.
Antingen har han jätteproblem med läsförståelsen eftersom det tagit mig ca 18 inlägg för att han ska fatta vad jag försökt säga redan från start, eller också är det så att han helt plötsligt av ngn anledning kommit till insikt i sak om att han själv är snett ute.
Nåja, bättre sent än aldrig brukar man säga.
Lustigt bara att man ska bli stämplad som Allvetare bara för att man är ihärdig i sina försök att förklara hur det ligger till.
I sak håller du ju själv med mig här, så välkommen i Allvetarklubben isf.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Södertälje SK den 14/1
Huge: Haft en annan åsikt?? När då ?

Jag har alltid hävdat att jag TYCKER att han borde få chans i en producerande.. Inte att han ska, eller att jag vet att han skulle spela bäst då.. Tycker bara det är så roligt att läsa om hur vissa spelare ska man ge förtroende en hel säsong innan man kan peta dom.. Men Rödin är visst inte samma sak?.. Tycker inte han ska spela ikväll efter sjukdom, men han bör spela en rad med matcher högre upp.. Just för att få samma chans som du förespråkar för kahnberg.. Inte 25, eller en hel säsong. Det är ren idioti. Men en rad matcher.. producerar han inte , så skicka ner honom igen.. Så lägg ner med att hitta på massa saker för att styrka dina argument. Återigen.
Kommentera