Brynäs IF

715068 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1226663

Sv: Brynäs IF-Södertälje SK den 14/1
Huge: Haft en annan åsikt?? När då ?

Jag har alltid hävdat att jag TYCKER att han borde få chans i en producerande.. Inte att han ska, eller att jag vet att han skulle spela bäst då.. Tycker bara det är så roligt att läsa om hur vissa spelare ska man ge förtroende en hel säsong innan man kan peta dom.. Men Rödin är visst inte samma sak?.. Tycker inte han ska spela ikväll efter sjukdom, men han bör spela en rad med matcher högre upp.. Just för att få samma chans som du förespråkar för kahnberg.. Inte 25, eller en hel säsong. Det är ren idioti. Men en rad matcher.. producerar han inte , så skicka ner honom igen.. Så lägg ner med att hitta på massa saker för att styrka dina argument. Återigen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Södertälje SK den 14/1

Gurra88: "Tycker bara det är så roligt att läsa om hur vissa spelare ska man ge förtroende en hel säsong innan man kan peta dom.. Men Rödin är visst inte samma sak?.."

Ytterligare en sak som gör att du inte kan tas på allvar.
Varför tror du att dessa "vissa spelare" (förmodar att du syftar på Kahnberg, Lauritzen, Molin eller nån annan av de lite äldre rutinerade spelarna...) har fått så mkt förtroende?
Det är ju återigen DIN subjektiva uppfattning att dessa spelare inte borde ha fått det förtroende dom de facto har fått.
Och det har dom nog fått av en anledning, eller vad tror du?
Jag väljder att gå på CZ:s linje i det här fallet, att det är han som har bäst koll och inte du, på vilka som ska ha förtroende eller inte.

Kommentera

Sv: Brynäs IF-Södertälje SK den 14/1
Gurra88:

Kan inte du och Huge starta en egen tråd där ni kan tjafsa så kan de som vill läsa om kvällens match följa denna tråd och de som vill följa era fighter göra det? Fixa en Huge - Gurra88 matchtråd :-)
Det är i alla fall min ödmjuka önskan.
Kommentera