Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1226686

Sv: Brynäs IF-Södertälje SK den 14/1

Gurra88: "Tycker bara det är så roligt att läsa om hur vissa spelare ska man ge förtroende en hel säsong innan man kan peta dom.. Men Rödin är visst inte samma sak?.."

Ytterligare en sak som gör att du inte kan tas på allvar.
Varför tror du att dessa "vissa spelare" (förmodar att du syftar på Kahnberg, Lauritzen, Molin eller nån annan av de lite äldre rutinerade spelarna...) har fått så mkt förtroende?
Det är ju återigen DIN subjektiva uppfattning att dessa spelare inte borde ha fått det förtroende dom de facto har fått.
Och det har dom nog fått av en anledning, eller vad tror du?
Jag väljder att gå på CZ:s linje i det här fallet, att det är han som har bäst koll och inte du, på vilka som ska ha förtroende eller inte.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Södertälje SK den 14/1
Huge: Precis jag menar dom, Varför ska Kahnberg ha 25 matcher utan att proucera innan man kan såga honom, och Rödin inte ens 3 matcher i en producerande innan man sågar honom?....Jag gillar Kahnberg och tycker han ska ha förtroende, men nu va det dig jag syftade på och dina argument..

"Jag väljder att gå på CZ:s linje i det här fallet"

Säg den gång du gått din egen väg? Sen jag började skriva här inne har jag aldrig sett dig gå din egen linje.Du har alltid tyckt som coach och sportchef inom klubben. Mannen utan egen vilja. Låter som en filmtitel:)
Kommentera