Brynäs IF

713251 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1261939

Sv: Läkerol Arena byggs om.
Huge: Brynäs situation påminner inte bara om DIF:s inför förra säsongen. Den påminner om Rögles också. Liksom en massa andra lag som spelat kvalserie.

Man kan inte lura verkligheten varje år med en lågbudgettrupp och hoppas att alla presterar 100% varje match och att lagdynamiken funkar till 110%. Händer inget dramatiskt med ekonomin kommer Sundlöv snart ha magproblem. Jag lider med honom. Han hoppas verkligen att laget kan vinna SM nästa år.

Ungefär som när man spelar på trav. Varje vecka är man övertygad om att man har hittat kusarna. Det kan inte gå fel. Och varje gång undrar man vad fan som hände.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Läkerol Arena byggs om.

Jajjen: Som du själv är inne på: ge Sundlöv (och föreningen) minst 5 år för att stärka ekonomin så att vi får en plattform att stå på. Och det är ändå inte säkert att det räcker för att LÅNGSIKTIGT kunna ta upp kampen med de stora lagen.
När Sundlöv talar om guld redan nästa år så handlar det ju mer om att vi inte har sämre möjligheter än andra lag att nåt enstaka år kunna knipa ett guld, vilket Djurgården visade den här säsongen.

Kommentera