Brynäs IF

713852 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1272469

Sv: Leksands IF-Brynäs IF Tegera Arena 20/8 2010 kl 19.00

Huge: Du tror inte att jag har lärt mig en hel del genom åren när jag har kollat på träningsmatcher? Jag har till skillnad från dig sett väldigt många såna. Jag har kunskapen att kunna se likheter från år till år och därav dra mina egna slutsatser. Om du vill bestrida mina slutsatser så får du allt klämma i lite mer än att komma med dina gamla nötta bortförklaringar.

Så nu vilade man Jonsson, som visserligen är en bra back. Men med tanke på att du talat dig varm om vår backbesättning så kan man tycka att man skulle kunna kräva mer av de backar som ändå spelade.

När det äller Granström så tror jag inte att han hade gjort så mycket nytta i gårdagens match. Hans spelstil passar inte för försäsongshockey utan är mer lämpad för seriespel där han är en utmärkt "finne i röven" på motståndarna.

Att du tycker att min analys om ett av de stora problem som följt Brynäs genom åren, förstapasset. Säger en del om din totala oförmåga att se helheten i en match. Mer än att du har förmågan att kunna dra en vettig slutsats. Istället så ljuger du in dig själv i en förljugen värld av bortförklaringar.

Så OM det nu bara är en träningsmatch i augusti som man inte skal dra några som helst slutsatser av. Då kommer frågan. Hur skall man då kunna utvärdera nånting överhuvetaget från dessa? Det är många unga spelare i Brynäs som får chansen med Try-out kontrakt under försäsongen.. Skall man ge dem en rättvis bedömning genom att låta dem spela matcher man inte kan dra några som helst slutsatser av?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF-Brynäs IF Tegera Arena 20/8 2010 kl 19.00
GävleLasse: Du har säkert lärt dig en del genom att se en massa träningsmatcher.
Och jag bestrider öht inte att förstapasset från backarna är en viktig del i anfallen.
Min poäng är att du överdriver, inget annat.
Om förstapasset nu vore ett så stort problem för laget, varför hör  man aldrig nåt om det från ex tränarna eller spelarna?
Och eftersom Brynäs fram till nu (grovt räknat) har varit ett lag som mest utnyttjat spelvändningar och dessutom är erkänt skickliga på det, så borde väl det iaf till rätt stor del vara ett bevis på att förstapassen från backarna inte har varit nåt större problem.

Överdrivandet går som sagt igen hela tiden.
När har jag ex påstått att det inte går att dra några som helst slutsatser av en träningsmatch i augusti, som du hävdar att jag gör?
CZ har självfallet dragit massor av slutsatser på dom här matcherna, trots förluster i strafflotteriet.

En av slutsatserna man kan dra är att "övergången" till ett mer offensivt spel som tog sin början när CZ tillträdde och som han nu fortsätter att utveckla, gör att allt inte kan funka försvarsmässigt redan i augusti.
Särskilt inte när en spelare som ex Jonsson är borta.

Angående Granström: varför skulle inte hans spelstil funka bra i en träningsmatch i augusti?
Och med tanke på vad CZ och spelarna sagt efter matchen ( att det såg lojt och tamt ut efter Leksands kvittering) så vore väl Granström med sin aggressiva spelstil den perfekta spelaren att ha ifall man nu ska försöka väcka laget igen?

Du yrar om bortförklaringar och oförmåga att se helheten från min sida.
Räcker väl med att peka på din kommentar om Granström för att se vem som har svårt att se helheten...
Kommentera