Brynäs IF

713450 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1273554

Sv: Brynäs.Aik i läkerolen
GävleLasse: Jag håller inte riktigt med om att det inte har hänt så mkt på det sportsliga planet. Viktigt att komma ihåg en sak: det handlar mkt om tålamod och långsiktigt tänkande, och då tycker jag att det som hänt sen Boork tillträdde är en rätt så normal utveckling med tanke på ekonomin, som till största del påverkar takten vad gäller den sportsliga biten.
Om du tittar på lag med ungefär samma förutsättningar som oss så tycker jag isf att det inte har hänt så värst mkt där heller, om jag ska vara ärlig.

Det som isf oroar den här säsongen är helt klart målvakterna, men jag tror inte att det är ett så stort problem som många vill ha det till.
Paradoxalt nog kan det trots allt bli så att om målvakterna börjar svikta rejält så kan det sänka oss resultatmässigt, samtidigt som spelet generellt ute på banan kommer att se klart bättre ut än tidigare, främst vad gäller den offensiva biten.
Vore konstigt om inte junisarnas framfart och utveckling skulle visa sig i spelet.
Men som sagt: om bara våra målvakter håller en acceptabel nivå så är jag inte ett dugg orolig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs.Aik i läkerolen

Huge:Ekvationen med att när (om)målvakterna visar sig icke hålla måttet så kommer INTE någon förnyad offensiv att räda oss. Det kommer att blir hembackning och mindre offensiv. Det är så uppenbart. Det kommer att heta att man skall "spela smart", utnytja de lägen man får och försöka vara effektiva... Samma visa som det varit år ut och år in i Brynäs.

Jag fungerar inte som du och kan inte bara glömma det som varit och bara se det från Boorkeran. Jag tar med alla säsonger, medgångar som motgångar..

När jag skrev att brynäs inte utvecklats så menar jag givetvis resultatmässigt... Ta en titt i historiken så ser du.

När vann Brynäs en semifinalmatch senast?

Kommentera