Brynäs IF

713386 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1273557

Sv: Brynäs.Aik i läkerolen

Huge:Ekvationen med att när (om)målvakterna visar sig icke hålla måttet så kommer INTE någon förnyad offensiv att räda oss. Det kommer att blir hembackning och mindre offensiv. Det är så uppenbart. Det kommer att heta att man skall "spela smart", utnytja de lägen man får och försöka vara effektiva... Samma visa som det varit år ut och år in i Brynäs.

Jag fungerar inte som du och kan inte bara glömma det som varit och bara se det från Boorkeran. Jag tar med alla säsonger, medgångar som motgångar..

När jag skrev att brynäs inte utvecklats så menar jag givetvis resultatmässigt... Ta en titt i historiken så ser du.

När vann Brynäs en semifinalmatch senast?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs.Aik i läkerolen
GävleLasse: Iom att junisarna först nu känns flygfärdiga på allvar så blir årets säsong också ett första test på om den tilltänkta offensivare hockeyn kommer att kompensera ett ev svajigt uppträdande på målvaktssidan.
Och skulle det visa sig att offensivtänker varit lite för optimistisk så är det väl isf tränarens skyldighet att försöka rädda upp situationen och då får man mer än gärna gå tillbaka till "samma visa som det varit år ut och år in", som du lite väl överdrivet hävdar.

Klart att utvecklingen resultatmässigt inte varit bra men det viktiga är ändå att man tagit steg framåt i utvecklingen, både vad gäller spelet och allt vid sidan om.
Resultaten hänger mkt på så mkt mer än bara skicklighet.

Kommentera