Brynäs IF

715149 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1279170

Sv: Hv71 - Brynäs
Huge: Men vi backar hem huge, det såg du också. Juniorerna är som vanligt bäst. Börjar kanske t o m CZ att inse. 5 mål är hur man än ser det inte tillräckligt bra. Hade han inte simmat efter varje skott så kanske vi haft denna matchen..Hv vann inte matchen på styrka, utan att vi klantar till de. Idndividuella misstag samt fel strategi från ledarhåll när vi har matchen i egna händer.


"Det gick uppenbarligen att se en trend efter första matchen så nu borde det väl isf vara enklare att se vartåt det lutar eftersom vi har lite mer underlag att gå på.... ;-)"

Ska du ta dig till slutspel genom att ta en poäng varannan match?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hv71 - Brynäs
Gurra88: Möter man en av Europas bästa förstafemmor på bortaplan så kanske det är naturligt att man blir tillbakatryckt pga att motståndaren helt enkelt är så mkt bättre än den femma man själv ställer på benen.
Dessutom vore det förmodligen självmord om Dackells femma helt plötsligt skulle börja spela nån sort tokcheckande roll som man inte är van vid och dessutom göra det nere i Jönköping när man heller inte har fördelen att som hemmalag kunna byta in spelare efter att motståndaren valt uppställning.
Förstafemman har helt enkelt inte tillräcklig speed och intensitet i sitt spel för att kunna genomföra en sån taktik mot HV på bortaplan, även om Eero väl är den som har den speed som isf krävs.
Då gäller det att spela smart och efter resurserna: skära av Davidssonfemmans uppspelsvägar och satsa på spelvändningar.
Vilket funkade rätt så bra trots allt.
Tyvärr så gör vi ett par enkla misstag i komb med lite oflyt (1-0 som vallas in bakifrån via ryggen på Bjurling samt den oturliga puckstudsen över Clarkes klubblad).

Så ditt snack om att vi backar hem har enbart täckning i så måtto att vi har en genomtänkt försiktig taktik som anses passa vårt lag och spelsätt på bästa sätt och motståndaren på sämsta sätt i en sån här match.
Kommentera

Sv: Hv71 - Brynäs
Gurra88: Nä men vad är trenden? är dom pissdåliga eller hyfsade?
Eftersom du står helt ensam med motorsågen idag så får du finna dig i
bli ifrågasatt.
Kommentera