Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1279484

Sv: Hv71 - Brynäs
Huge: Tyvärr så är N.C en väldigt konservativ tränare som är väldigt lätt att förutspå.

Ett av de stora misstagen han gjorde konsekvent förra säsongen var att stoppa in fjärdelinan efter avslutat PP. Så man tappade det initiativ man skapat under PP. Jag tycker att man skall fortsätta att mala på något byte efter ett PP. Speciellt om man har fått tryck på motståndarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hv71 - Brynäs
Så har även jag sett matchen mot HV, tycker dom gör en riktigt bra bortamatch mot Svenska mästarna. Med lite marginaler med sig hade det kunnat bli 3 poäng.
Man skapade bra med målchanser för att avgöra men det görs några misstag, nån olycklig sargstuds och plötsligt är HV ikapp, dessutom svagt att vi inte får ett par utvisningar till på HV.

Jag upprepar väl vad andra redan sagt men måste bara nämna några hårresande omdömmen som lämnats här på HS.

" BIF var dåligt i PP" - Vi fick endast en chans att prova.

"Bjurling var dålig och simmade m.m." - De som säger så efter denna matchen har ju redan bestämt sig innan serien ens börjat, sorgligt. Jag tycker istort sett att han inte kunde göra nåt på de fem målen.

"NC fegar ur och matchar fel så vi tappar matchen" - Tycker inte jag, BIF stod upp bra mot ett HV som tog sista chansen och varvade upp i slutet av matchen.

Jag tycker det är märkligt att det kommer så negativa kommentarer efter en sån här match.
HV har ju så många skickliga spelare så det måste ju dyka upp chanser på en hel match, våra spelare stressas dessutom att göra misstag.

Alla spelare måste få göra några misstag per match utan att hånas här av sina egan fans.

En poäng efter full tid är mycket bra, har för mig att nån stjärna tippade 8-2 till HV.
Kommentera