Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1290951

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 14/10 2010.
MarcusElving:

Nej jag skrev innan matchen att jag tycker det var vansinnigt att sätta ihop Dackell och Nordan igen,och deras istider måste helt klart stypas,nu har jag inte full koll på hur mycket BP Dacekll t ex spelade igår.
Jag undrar om Nordqvist är helt bra i sitt knä,eller om han inte har styrkan kvar där längre,för han ramlar otroligt lätt på isen och har otroligt svårt att kontrollera pucken vid avgörande lägen.

En sån som Rödin mår inte alls bra att spela med dom två,han ser riktigt blek ut.Däremot är ju kedjan med Eero-Järnkrok-Silver våran klart bästa framåt sett iaf.
Men det viktiga just nu måste ju vara att få iordning på försvarsspelet,vi kan inte snitta fyra bakåt i fortsättningen,då får man tyvärr besöka hålor som Leksand,Växjö framåt vårkanten:(

Man är orolig helt klart.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 14/10 2010.

Bissett19: Ja, jag har ingen aning om vad Nordquist sysslar med. Han ser obekväm ut i sin egen kropp på något sätt. Straffen han lade sammanfattar hans spel den här säsongen ganska bra.

Precis, Rödin blir väldigt lidande. Detsamma gäller Kahnberg som får harva omkring med Hansen och Lauritzen. Jag tycker att Cz ska gå tillbaka till Silfverberg-Järnkrok-Rödin ändå jag, den kedjan funkar lika bra som när Eero går där.

 

Ja, orolig är bara förnamnet. Kan inte bara Läck eller någon komma hem, för jag tror att det blir svårt även om vi tightar till defensiven. Målvakterna är nog lite för dåliga, tyvärr.

Redigerad kommentar

Kommentera