Brynäs IF

713755 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1291039

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 14/10 2010.
Huge: Nej men måste det vara antingen eller? Fortsätter vi släppa in mål i den här takten kommer kvalserien som ett brev på posten. Dock ska vi värna om den fina offensiv som vi bjuder på. Vi måste få in en ny målvakt innan även offensiven börjar svaja, vilket den kommer att göra eftersom vi måste dra upp filten lite snart. Jag säger inte att det är panik och att Svedberg kommer att läcka som ett såll varje match. Men han kommer att göra fler matcher där det är han som gör att vi förlorar poängen och vi har inte råd med en sådann målvakt. Jag kräver ingen ny Markan utan bara en målvakt som inte orsakar 2-3 mål per fem matcher.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 14/10 2010.

Zzz: Enmålvakt av Markans kaliber är definitivt inte lika beroende av ett stabilt och bra försvarsspel, jämfört med ex en målvakt som Svedberg.
Och därför är det extra viktigt att våra utespelare i största möjliga utsträckning INTE uppträder som igår, svårare är det nog inte (återigen...)  ;-)
Än så länge tycker jag ändå att Svedberg varit godkänd.
Och det var väl knappast hans påstådda osäkerhet som fick utespelarna att många gånger agera som ett pojklag igår.

Och nej: det behöver absolut inte vara antingen eller.
Vilket det heller inte varit så här långt.
Det har väl mest varit lite för mkt av offensiva intentioner, vilket också märks i statsen: mest gjorda men också mest insläppta mål.

Kommentera