Brynäs IF

713502 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1291154

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 14/10 2010.
tompap71: Ja det är många som glömmer att han med säkerhet inte är färdigbakad. Modo försökte göra honom till en räddare i nöden genom att forcera hans debut när deras förstekepper inte levererade nu gör Brynäs samma sak.

Jag vet även att man tajtade till försvarspelet i samma veva man tog in honom i målet. Jag vill även minnas att det var samtidigt Foppa gjorde sin 119:e comeback.

Men vi är Brynäs, inte Modo (tur det för annars hade man inte haft något för att le brett varje gång man ser finalerna från 99)
Alla lag har olika förutsättningar och som jag ser det så är det målvaktskris i Brynäs. En rejäl sådan.

Under försäsongen skällde man på målvakterna då skrev Huge mfl. Att det var för tidigt och att man borde kunna ge dem 10 matcher innan man gnällde. Nu är det fortfarande för tidigt. Nu av den enkla anledningen att det inte blivit någon förbättring. Nu ska man avvakta ett tag till...

Vad är nästa hållplats? Jul? 50:e omgången? Nästa säsong?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 14/10 2010.
Svartgulröd:

Samtidigt tycker jag inte man få skälla på målvakterna för mycket över hur det sett ut hittills, minst lika mycket ansvar ligger på det defensiva arbetet och bara en sådan sak som att en av mina stora hjältar Sundqvist som alltid är rejäl i allt han gör, för tillfället ser ut som en gammal tant i många lägen, varför?
I grunden dock, är Svedberg en kille på tillväxt och Bjurling, ja han måste växa ut till det han en gång var eller åtminstone i närheten. Alternativt ta hem Modig (ja jag vet att många ger mig skit för den åsikten)
Kommentera