Brynäs IF

713781 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1291168

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 14/10 2010.
tompap71: Absolut inte!.. Men så är verkligheten just nu.. Spelet låser sig på grund av att det är nolltolerans i försvarsspelet.. För annars har man mål i baken.. Så va det knappast förra säsongen
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 14/10 2010.
Gurra88:

" För annars har man mål i baken.. Så va det knappast förra säsongen"

Ja men är det inte just vad som är en del av problemet, att så var det knappast förra säsongen? Det är ju inte förra säsongen längre, ingen Markan och en ny verklighet. Alltså ingen supertalang som förlåter tokmissar i egen zon längre, ingen supertalang som tar omöjliga tredjereturer som borde ha blivit bortrensade innan dem ens blev andraretur.

Ja, vist fan blir det en osäkerhet hos backarna när dem inte vågar lita på målvakten, självklart. Men det ursäktar inte att flera av våra ledande backar agerat på en mycket lägre nivå än vad dem ska oavsett, och utan deras 100% insats är det heller inte lätt för målvakten.

Med det sagt håller jag fortfarande med SvartGulRöd (jobbigt alias att skriva så i forts. kommer jag, likt förkortningen av GävleLasee=GL skriva han som SGR) att Svedbeg är en tänkt andrakeeper på tillväxt under Peckas vingar som blivit inkastad i hetluften tidigare än man menat.
Bjurling, tja, jag har sagt nog om honom tidigare...
Kommentera