Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1302303

Sv: Brynäs IF - Färjestads BK Torsdag 4/11-2010
Huge: Men om det nu är sandlåda UNDER match, är det annorlunda EFTER matchen? Det är ju hela din grej att komma in som MR. Facit-i-hand och kommentera vad andra skrivit UNDER match.

Om du nu tycker att det är sandlåda och under din värdighet.. sluta då att citera och kommentera saker som skrivs under match.. eller förresten. Sluta att kommentera helt. Du har ju redan skrivit allt redan. Det enda som kan skilja är namn. Man kan byta ut N.C Mot Boork, TJ, Kyrö så får man samma sak...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Färjestads BK Torsdag 4/11-2010
GävleLasse: Nä, i många fall är det i princip inte nån större skillnad på sandlådan UNDER match och EFTER match.
Man skulle ju kunna tro att upphetsningen UNDER match borde vara en ursäkt för mkt av sandlådekommentarerna men tyvärr så förblir många i sandlådan äver EFTER match då man kanske borde ha lugnat ner sig och tänka lite klarare. Tyvärr så brukar det inte räcka med ett par dagars nedvarvning hos vissa och i en del fall verkar man vara cementerade i sandlådan för gott...

Jag kommenterar gärna under match och har även gjort så flera gånger, men börjar tröttna på samma gamnackar som ger upp innan match, börjar grina så fort vi kommmer i underläge osv.
Har öht inget med att det skulle vara under min värdighet att göra.

Och dina sedvanliga krokodiltårar är riktigt komiska att skåda.
Tänk att stora elaka Huge ibland kliver in efter en vinst och är lite skadeglad när skitkastarna står där med byxorna nere efter att så tvärsäkert ha neggat och gnällt över hur eländigt allt är och över hur mkt stryk vi kommer att få.
Du kanske borde starta nån sorts mottagning för illa behandlade gamnackar som känner sig förföljda av den där elake Huge?
Jag har ett bra namnförslag isf:

"GRIS"   (Gamnackarnas Rätt I Samhället)     ;-))

Redigerad kommentar

Kommentera