Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1302304

Sv: Brynäs IF - Färjestads BK Torsdag 4/11-2010
GävleLasse: Nä, i många fall är det i princip inte nån större skillnad på sandlådan UNDER match och EFTER match.
Man skulle ju kunna tro att upphetsningen UNDER match borde vara en ursäkt för mkt av sandlådekommentarerna men tyvärr så förblir många i sandlådan äver EFTER match då man kanske borde ha lugnat ner sig och tänka lite klarare. Tyvärr så brukar det inte räcka med ett par dagars nedvarvning hos vissa och i en del fall verkar man vara cementerade i sandlådan för gott...

Jag kommenterar gärna under match och har även gjort så flera gånger, men börjar tröttna på samma gamnackar som ger upp innan match, börjar grina så fort vi kommmer i underläge osv.
Har öht inget med att det skulle vara under min värdighet att göra.

Och dina sedvanliga krokodiltårar är riktigt komiska att skåda.
Tänk att stora elaka Huge ibland kliver in efter en vinst och är lite skadeglad när skitkastarna står där med byxorna nere efter att så tvärsäkert ha neggat och gnällt över hur eländigt allt är och över hur mkt stryk vi kommer att få.
Du kanske borde starta nån sorts mottagning för illa behandlade gamnackar som känner sig förföljda av den där elake Huge?
Jag har ett bra namnförslag isf:

"GRIS"   (Gamnackarnas Rätt I Samhället)     ;-))

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Färjestads BK Torsdag 4/11-2010
Huge: Jag önskar bara att du hade varit lika snabb på att erkänna dig fel alla gånger du haft fel. Du är jävligt snabb att peka på andra som har fel men när det är tvärt om så försöker du förklara borta allt genom att vända och vrida på minsta stavelse. Detta gör dig inte ett dugg trovärdig. Och i mina ögon har du inte förtjänat att peka finger åt andra när du inte kan erkänna att du haft fel.

Sen har vi nästa aspekt på det hela. ALLA var glada i torsdags, glada över att man haft fel. Nu skrev jag inte personligen så mycket men det finns de som skriver massor, (de får givetvis tala för sin sak). Men grejen är att jag tycker att det är JÄVLIGT synd att de få gånger det är bra stämning i boken efter en match så kommer MR. Facit-i-hand med sina pekpinnar och spydiga kommentarer.

Tror du ärigt att det är någon som är besviken på att man lyckats vända en matchbild likt man gjorde i torsdags? Så varför förstöra denna glädje genom att reta upp folk?
Kommentera