Brynäs IF

713969 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1302316

Sv: Brynäs IF - Färjestads BK Torsdag 4/11-2010
Huge: Jag önskar bara att du hade varit lika snabb på att erkänna dig fel alla gånger du haft fel. Du är jävligt snabb att peka på andra som har fel men när det är tvärt om så försöker du förklara borta allt genom att vända och vrida på minsta stavelse. Detta gör dig inte ett dugg trovärdig. Och i mina ögon har du inte förtjänat att peka finger åt andra när du inte kan erkänna att du haft fel.

Sen har vi nästa aspekt på det hela. ALLA var glada i torsdags, glada över att man haft fel. Nu skrev jag inte personligen så mycket men det finns de som skriver massor, (de får givetvis tala för sin sak). Men grejen är att jag tycker att det är JÄVLIGT synd att de få gånger det är bra stämning i boken efter en match så kommer MR. Facit-i-hand med sina pekpinnar och spydiga kommentarer.

Tror du ärigt att det är någon som är besviken på att man lyckats vända en matchbild likt man gjorde i torsdags? Så varför förstöra denna glädje genom att reta upp folk?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Färjestads BK Torsdag 4/11-2010
Är det någon som har statistik på hur BIF har spelat de senaste åren då hallen har varit nästan fullsatt eller fullsatt?
Kommentera