Brynäs IF

713374 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1310297

Sv: Brynäs IF - HV71 Tisdag 23/11-2010
Zzz: Om du tänkte liiiiite längre än din bruna näsa nådde så var mitt förslag om att låna ut honom mer i mån om Järnkroks bästa. Det vore inte första gången en spelares utveckling avstannar helt på grund av att det gått för tungt.

Därför skulle kanske en utlåning alternativt att man värvade en ny center till Brynäs och gav Calle mindre ansvar. Det skulle gynna killens utveckling. Det är vad jag tror i alla fall.

Men det finns ju folk här som ALLTID tror på att best-case-scenario ALLTID slår in och gör det inte det så finns det en stor hatt av bortförklaringar att ösa ur.

Givetvis så hoppas jag med att Calle blommar ut men man måste vara realist och det är inte lite ansvar man hängt på hans unga axlar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - HV71 Tisdag 23/11-2010
GävleLasse: Finns ingen som helst anledning att låna ut Järnkrok? Förstår inte vad du ens har för anledning? Killen är 19 år och gör sin första säsong i ES. Alla spelare kan ha svackor, även Järnkrok.. Samma med all media/experter som säger att han är nye Bäckis bla bla bla.. Brynäs kommer aldrig att få fram en ny Bäckis!
Folk tror att han ska göra minst 2 poäng varje match.. Så enkelt är det inte.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - HV71 Tisdag 23/11-2010
GävleLasse: Jag tror faktiskt att du är ensam om den uppfattningen. Har vi inte råd att i ett lag med tre rutinerade centrar ha tålamod med en stortalang så är vi rätt illa ute. Vi har EN center som på egen hand kan ändra matchbilden när han är i form, då måste vi också ha tålamod med honom. Calle spelade 17 minuter igår och det hade garanterat hamnat under 15 om vi inte hade fått skador på Granström och Nordqvist. Så jag vet inte vad det är för enormt ansvar som ligger på hans axlar för tillfället. Han lirar vart fjärde byte och i 2:a PP uppställningen. Men det kanske inte du och chipspåsen uppfattade framför tvn?
När vi summerar den här säsongen så tror jag att Calle att vara en av dom fem bästa spelarna. Han är 19år och kommer att vara ojämn så det är kanske förvätningarna som ska dämpas något..

Att du sen tycker att jag har en brun näsa skiter jag fullständigt i, jag försöker se objektivt och bedömma laget utifrån det jag ser och tycker.

Redigerad kommentar

Kommentera