Brynäs IF

713368 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1310305

Sv: Brynäs IF - HV71 Tisdag 23/11-2010
GävleLasse: Jag tror faktiskt att du är ensam om den uppfattningen. Har vi inte råd att i ett lag med tre rutinerade centrar ha tålamod med en stortalang så är vi rätt illa ute. Vi har EN center som på egen hand kan ändra matchbilden när han är i form, då måste vi också ha tålamod med honom. Calle spelade 17 minuter igår och det hade garanterat hamnat under 15 om vi inte hade fått skador på Granström och Nordqvist. Så jag vet inte vad det är för enormt ansvar som ligger på hans axlar för tillfället. Han lirar vart fjärde byte och i 2:a PP uppställningen. Men det kanske inte du och chipspåsen uppfattade framför tvn?
När vi summerar den här säsongen så tror jag att Calle att vara en av dom fem bästa spelarna. Han är 19år och kommer att vara ojämn så det är kanske förvätningarna som ska dämpas något..

Att du sen tycker att jag har en brun näsa skiter jag fullständigt i, jag försöker se objektivt och bedömma laget utifrån det jag ser och tycker.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - HV71 Tisdag 23/11-2010
Zzz: En klockrent saklig argumentering till varför en utlåning av Järnkrok vore helt uppåt väggarna.
GL har förstås inget bra svar utan inleder, helt i linje med sina egna  tidigare ambitioner om att få till ett bättre debattklimat, med att påstå att du har en "brun näsa". Sakligt så det förslår.
Det kommer nåt tafatt försök att hänvisa till den stackars Järnkroks personliga utveckling och att han skulle ha ett enormt tryck på sina axlar och därför må bättre av en utlåning.
Vilket klart vederläggs med bl.a den speltid han får.
Man ger knappast en ung lovande junior så pass lite speltid som han ändå får, om man nu verkligen vill ge honom det enorma ansvar och förtroende som GL påstår att han har på sina axlar.

En utlåning är som jag ser det motiverad ifall en spelare kört fast och kanske behöver förbättra sitt självförtroende.
Inget av dessa båda saker gäller ju i Järnkroks fall.
Han är en jättetalang som tvärt om verkar trivas i hetluften, trots att det går trögt och att han säkert har högre krav på sig själv än vad många andra har.
Kommentera