Brynäs IF

717186 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1315657

Sv: A propósito de nada
Tväst: Ok, så man ska tycka att allt Brynäs IF gör är bra, utan förbehåll?

En liten förenklad förklaring!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
70 Rodrigues:
"OK, så man skall tycka att allt Brynäs IF gör är bra, utan förbehåll?"

Om laget i mitt hjärta sätter upp en vision, en lång eller kortsiktig plan på vad man vill hålla på med så tycker jag att man gör så här....

1. stöttar i vått o torrt som nån sa.
2. lämnar in motioner eller vad man vill kalla det på nästa årsmöte och slåss med näbbar o klor för att få till en förändring... majoriteten bestämmer ju.

Svårare än så behöver inte grundupplägget va.


Ett skrämmande exempel på andra sätt har vi ju sett i andra föreningar, är inte riktigt säker men jag har för mig att Örgryte o Hammarby bl.a. har haft s.k. fans som mordhotat tränare o ledare så att dom avgått.
Värsta sortens supportermyteri med hjärndöda stackare som förstör allt dom kommer i närheten av..... så vill jag inte ha det i mitt Brynäs.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
70 Rodrigues: Ja, man ska betala sin medlavg, gå på matcherna och dricka och äta så man spyr. Köpa trunkvis med souvenirer, köpa 50/50 lotter och aldrig vinna etc. Bli bjuden på underhållning som typ AIK, SSK hemma och tycka det är fantastiskt! DÅ JÄVLAR ÄR MAN EN RIKTIG SUPPORTER!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
70 Rodrigues: Du har ju ingenting, inga alternativ, inga nya ideer, inga nya målvakter - vad tillför ni egentligen - :-)
Kommentera