Brynäs IF

714716 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1365505

Sv: Tränarna säsongen 11/12
Zzz: Det jag säger är bara att jag tror Uffe har mer erfarenhet än tommy. Dels som spelare på bra mycket mer högre nivå än tommy, och att lära av den bästa av de alla...
Och att UFfe skulle stå för en defensiv hockey känns ju relativit blåögt..

Men om man vill framåt med en förening så kanske man måste göra nåt spektakulärt någon enda gång. Se på forsberg i skelefteå.

I norr vågar man, och vinner.

I brynäs vågar man inte, därför tar man heller inga framsteg.

Lika mycket som ni dissar Uffe lika säkra är ni på att tommy är ett rätt val?
Han har skolats av Czarnecki. Nog fan låter det intressant. Not!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tränarna säsongen 11/12
Gurra88: Är massa rutin verkligen så viktigt då? Det lät ju inte så himla viktigt för några veckor sedan när många här inne sågade Lückner.

Personligen har jag ingen som helst uppfattning om Ulf Samuelsson som tränare. Tror aldrig jag har sett en match med Phoenix. Däremot har jag sett J20-matcher när Jonsson tränade Brynäs. Det är väl den högsta nivån som han har varit huvudansvarig på. Om jag inte minns fel var tanken att han skulle ta över Halmstad Hammers när de låg i Allsvenskan men så gick de i KK. Har för mig att Jonsson skrev på för Halmstad, och då fick Bäcklin hans jobb i Brynäs J20.

Jag håller inte med om att Jonsson är en feg lösning. En feg lösning hade varit att ta in någon av de som alltid finns med i tränarkarusellen. Typ Strumpan, Mats Waltin eller Lückner [därmed inte sagt att ett fegt alternativ nödvändigtvis hade varit ett dåligt alternativ]. Men att göra Jonsson till huvudansvarig är snarare som att ge en junior förstaspaden och det är inte fegt. Snarare jäkligt vågat.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Tränarna säsongen 11/12
Gurra88: Ja men vad står han för?! Om det är erfarenhet som vi söker så får det att hitta på annat håll. Vad förespråkar han för hockey?? Har jag verkligen påstått att han står för en defensiv hockey eller skrev jag att vi inte vet?

Jag skrev att jag inte är säker på om Tommy är rätt val, det lär ju tiden utvisa. Men du har ju redan bestämt dig vad du tycker.

Om man tar in en tränare som Uffe Dahlén eller Samuelsson så blir det väldigt mycket fokus på annat än hockeyn. Stora namn stort pådrag. Dessutom tycker tidningarna att det är fantastiskt kul att skriva om det går dåligt.

Jag ville se Mats Bäcklin och det ville du också, men han har verkligen ingen rutin. Låt Tommy visa vad han är för en tränare, bara för att han har stått i samma bås som Cz behöver det inte betyda att det är samma hockey dom står för.
Kommentera