Brynäs IF

714647 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1365511

Sv: Tränarna säsongen 11/12
Gurra88: Är massa rutin verkligen så viktigt då? Det lät ju inte så himla viktigt för några veckor sedan när många här inne sågade Lückner.

Personligen har jag ingen som helst uppfattning om Ulf Samuelsson som tränare. Tror aldrig jag har sett en match med Phoenix. Däremot har jag sett J20-matcher när Jonsson tränade Brynäs. Det är väl den högsta nivån som han har varit huvudansvarig på. Om jag inte minns fel var tanken att han skulle ta över Halmstad Hammers när de låg i Allsvenskan men så gick de i KK. Har för mig att Jonsson skrev på för Halmstad, och då fick Bäcklin hans jobb i Brynäs J20.

Jag håller inte med om att Jonsson är en feg lösning. En feg lösning hade varit att ta in någon av de som alltid finns med i tränarkarusellen. Typ Strumpan, Mats Waltin eller Lückner [därmed inte sagt att ett fegt alternativ nödvändigtvis hade varit ett dåligt alternativ]. Men att göra Jonsson till huvudansvarig är snarare som att ge en junior förstaspaden och det är inte fegt. Snarare jäkligt vågat.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tränarna säsongen 11/12
Zzz: Jag har inte sett alltför många matcher heller, svårt att säga så mycket med tanke på att han inte bär huvudansvaret. Det jag menar är att han samlat på sig mängder av erfarenheter av spelare, och av att lära av den bästa genom alla tider..

Det är som Jonas thern säger. han har samlat på sig massvis som spelare och av att blivit tränade av de allra bästa. Inte fan behöver han någon utbildning för att leda ett lag. Nu tog han upp värnamo till superettan. Och nu ska han stoppas för att han inte går utbildning hos svenska fotbollsförbundet.

Bara för att Uffe dahlen misslyckats i frölunda kan man inte dra alla över samma kant. Ulf samuelsson har samlat på sig precis som thern i fotbollen en jävla massa erfarenhet. Och stått jämte den bästa genom alla tider.

Peja: vågat? Man gör i princip ingenting. Jag tror vi i princip kommer få se precis samma hockey.

Kan säkert bli bra, men det är fruktansvärt tråkigt. Tiden får utvisa.
Men en duo med tommy och uffe hade jag tyckt varit bättre

Redigerad kommentar

Kommentera