Brynäs IF

713254 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1365821

Sv: Tränarna säsongen 11/12
GävleLasse: Det är väl upp till var och en. Men nu pratade vi om att man enligt arnio som supporter inte ska kritisera ledare och spelare i den förening man älskar, de gör ju trots allt sitt bästa.

Lägg ner försöket att vara nå polis här inne. Du tycker precis likadant själv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tränarna säsongen 11/12
Gurra88: Hela grejen med att såga totalt rakt över som du gör känns väldigt idiotiskt från din sida. Det ironiska är att OM Brynäs hade ett vinnande lag och vann matcher så skulle du inte ha några som helst åsikter om hur det ser ut i föreningen.

Du är en sån som bara ser till vad A-laget gör på plan resten vet du inte ett jävla skvatt om. Jävligt tröttsamt att läsa ditt gnäll hela tiden.

Du vet INTE hur laget kommer att se ut nästa säsong och du vet inte hur resten av lagen kommer att se ut. I slutändan är det ju inte hur laget i sig som avgör hur pass det kommer att gå utan hur våra motståndares lag ser ut.

Jag är långt ifrån positivt inställd till mycket inom föreningen men jag har i alla fall inte sjunkit så lågt att börja gnälla på saker innan de ens hänt.

Du måste leva ett fruktansvärt patetisk liv och det jävliga är att du försöker dra ner alla andra med dig ner i dynghögen som du trampar i.

Det första Brynäs måste göra för att ta ett steg i rätt riktning är att göra slut med Sundlöv och låta en annan ta vid. Det har jag sagt många gånger och det står jag vid. Men att börja gnälla på kommande säsong en vecka efter att årets serie är slut för vår del känns inte bara jävligt idiotiskt. Det är även totalt onödigt.

Ta semester från hockeyn, gå ut och värm en bänk vid nån fotbollsplan i nån liten småländsk håla och bespara oss från ditt gnäll!!
Kommentera

Sv: Tränarna säsongen 11/12
Jag har nu sätt intervjuerna med TJ och det låter väl ändå som intressant!
Brynäs satsar ju just nu på Egna produkter, och gör man det i resen av föreningen vem är då bättre än TJ? han är uppvuxen med klubben och varit här länge. han kan personerna runt klubben och spelarna som är i den..

Klarar han bara av att utveckla laget så är detta absolut en tränare som följa inom Brynäs mall.


Säger man att man ska satsa på egna produkter och så köper man in en dyr tränare. Inte riktigt rätt signaler? ;P
Kommentera