Brynäs IF

713251 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1365828

Sv: Tränarna säsongen 11/12
Gurra88: Hela grejen med att såga totalt rakt över som du gör känns väldigt idiotiskt från din sida. Det ironiska är att OM Brynäs hade ett vinnande lag och vann matcher så skulle du inte ha några som helst åsikter om hur det ser ut i föreningen.

Du är en sån som bara ser till vad A-laget gör på plan resten vet du inte ett jävla skvatt om. Jävligt tröttsamt att läsa ditt gnäll hela tiden.

Du vet INTE hur laget kommer att se ut nästa säsong och du vet inte hur resten av lagen kommer att se ut. I slutändan är det ju inte hur laget i sig som avgör hur pass det kommer att gå utan hur våra motståndares lag ser ut.

Jag är långt ifrån positivt inställd till mycket inom föreningen men jag har i alla fall inte sjunkit så lågt att börja gnälla på saker innan de ens hänt.

Du måste leva ett fruktansvärt patetisk liv och det jävliga är att du försöker dra ner alla andra med dig ner i dynghögen som du trampar i.

Det första Brynäs måste göra för att ta ett steg i rätt riktning är att göra slut med Sundlöv och låta en annan ta vid. Det har jag sagt många gånger och det står jag vid. Men att börja gnälla på kommande säsong en vecka efter att årets serie är slut för vår del känns inte bara jävligt idiotiskt. Det är även totalt onödigt.

Ta semester från hockeyn, gå ut och värm en bänk vid nån fotbollsplan i nån liten småländsk håla och bespara oss från ditt gnäll!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tränarna säsongen 11/12
GävleLasse:
Det är lätt att döma andra. När du själv haft massiva idiotiska argumentationer här inne om sånt som både rör hockey och inte.

Vet inte om du tappat stinget men helt plötsligt har du ryggen fri, tror du, så du kan peka  ut andra här inne. Börjat bli sliten?

Det jag har sagt är följande:
- Att JAG tycker Kahnberg misshandlats av czarnecki som matchat honom uppåt väggarna fel, något som jag tycker han bevisade när han fick förtroende i slutspelet.

-Att jag hellre sett Uffe som huvudtränare, alternativt en lösning tillsammans med Tommy. Dels för att jag är motståndare att man plockar upp en lärling till någon jag tyckt gjort ett sämre jobb. Och dels för att jag tycker något spännande ska hända kring klubben

- Att jag inte förstår varför man inte inser att det är andra spelartyper i ett slutspel. Och jag tror inte att man helt plötsligt, med samma material "nosar på en finalplats"

Vad är det i detta som stör dig så förbannat, eller vad mer tycker jag du jag har sagt för negativt om nästa säsong? Jag har aldrig sagt att det kommer gå åt pipan nästa säsong. Jag har bara sagt vad jag hellre sett för lösning på både ledar och spelarsidan. 

Jag vet inte, men nått är väldigt konstigt.. Jag har ingen avsikt att få bekräftelse här inne för den information jag ger. Men jag vet att det finns de som uppskattar att jag delar med mig av det jag faktikst vet. Men eftersom bemötandet blir så oerhört negativt så får jag väl helt enkelt hålla inne med det.

Om du tröttnat på mig är du välkommen att ta semester, tvingar inte dig att stanna. Men du har absolut ingenting med min vistelse här att göra.

Ge mig gärna en rankinglista på vad som är okej att kasta skit på, du verkar sitta inne på en sådan.

Redigerad kommentar

Kommentera