Brynäs IF

714000 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1368841

Sv: Silly Season 2011/12
aphac: Jamen håller vi på med en elitidrott eller är det nån ungdomsgård vi driver? Det är väl för det första A-laget som ska va ledande... Spelar väl ingen roll om vi har juniorer som är hur duktiga som helst om vi ändå inte har ett A-lag som visar framfötterna och vinner NÅT också. Det är ju lite mer bevakning runt ett A-lag i Elitserien än i U16... Klart det är bra att vi har en bra juniorverksamhet, men utan ett bra A-lag så kommer intresset för föreningen som sådan att tyna ut!

Då är det ju bättre med en bra juniorverksamhet än ett A-lag som värvar in nån spetsspelare för att vinna något nångång, eller?!

Alla är inte nöjda med att åka ut mot Färjestad i kvarten, VARJE ÅR!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2011/12
Anders Blank: Jepp det var dit jag syftade. BIF får ha framgångar var fan som helst,typ bingohallen eller dyl så är det ändå A-LAGET som räknas. Det verkar vara jävligt svårt att fatta på Åshöjden. Men alla ryggdunkarna har väl sina söner i organisationen kan man tänka. Hur tänker/orkar sponsorerna pynta in stålar när det ser som det gör? Nu har BIF skickat ut faktura till nästa säsong,6600:- för bra platser UTAN en fullständig trupp. Skit i vad ni får bara ni betalar, baaahhhh!!!!!!!!
Kommentera