Brynäs IF

713997 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1368848

Sv: Silly Season 2011/12
Anders Blank: Jepp det var dit jag syftade. BIF får ha framgångar var fan som helst,typ bingohallen eller dyl så är det ändå A-LAGET som räknas. Det verkar vara jävligt svårt att fatta på Åshöjden. Men alla ryggdunkarna har väl sina söner i organisationen kan man tänka. Hur tänker/orkar sponsorerna pynta in stålar när det ser som det gör? Nu har BIF skickat ut faktura till nästa säsong,6600:- för bra platser UTAN en fullständig trupp. Skit i vad ni får bara ni betalar, baaahhhh!!!!!!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2011/12
aphac: Jaha, så du var en smula ironisk i ditt första inlägg, då är vi på samma våglängd! :)
Ja, jag frågar samma sak ang. sponsorerna. Har inte dom ställt några form av framgångskrav? Vore jag sponsor och gick in med en loge t.ex. så ville jag nog se lite spetsspelare på isen. Juniorer i all ära, som du skriver, men dom ska inte va tvungna att bära laget i ett slutspel t.ex. Tänk om vi hade bärande etablerade spelare istället och att juniorerna med den klass dom har kunde vara det juniorer i andra lag är, utfyllnad. DÅ kunde vi börja prata framgångsvisioner... Inte före!
Kommentera

Sv: Silly Season 2011/12
aphac: Bingohallen är viktig, fråga bara K-Å, alias Jabba the hut. Han snurrar på bollarna där och har 1 mille i årslön!
Kommentera