Brynäs IF

714988 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1383475

Sv: Silly Season 2011/12
Anders Berg: Jag hoppas att du har rätt. Men som jag ser på saken så ska man inte anfalla ihjäl sig. En riktigt offensiv back kräver att backkollegan är väldigt duktig alternativt att en av de forwards han spelar tillsammans med är duktig defensivt så att han kan täcka upp när Ryan gör sina offensiva räder. Men vad har man vunnit då? Platsförflyttning för motståndarna möjligen. Något man brukar vilja ha när man är ett dominerande lag som möter ett defensivt bra lag som är svåra att få hål på om man inte rör om i grytan lite, får spelare att gå bort sig.

Är fallet så med Brynäs? Är Brynäs så dominerande att man måste tänka i såna banor? Nytänkande kanske. Men vad hände i så fall med tänket att säkra bakåt och sedan gå framåt?

Nåja vi får se i vinter... Just nu har jag andra mer akuta problem. Som att hitta bollen efter att jag har slagit. Golf ser enklare ut på TV haha...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2011/12
Burken: Golf är enkelt det är bara tänka golf som är svårt. Lägg undan drivern och tänk att alltid raka slag korta slag är alltid bättre än långa och sneda ;).
Kommentera

Sv: Silly Season 2011/12
Burken: Jag skiter i vilket, bara det blir guld! =)
Kommentera