Brynäs IF

711068 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1387832

Sv: Silly Season 2011/12
70 Rodrigues: ""– Jag vill ändå passa på att ge en eloge till Djurgårdspubliken. Det var det häftigaste jag varit med om och det kommer jag nog aldrig få uppleva igen. All respekt till Brynäsfansen, men jag tycker att Djurgården har Europas bästa klack"

Vafan..

Töm å glöm blixtsnabbt Widde annars så skeppar vi dig till jul så kan du få sitta med myspinne i Difs bås.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2011/12
Lindström: Det vore ju konstigt om Widing gick ut och sade att Brynäs klack var europas bästa i alla fall. Låt killen snacka gott om DIFs publik utan att bli sur nu Lindström.

Widing gillar i alla fall Brynäs massör...alltid något

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Silly Season 2011/12
Lindström: Inga jävla eloger till dif fansen, dom bevisar bara att det äe ett medgångslag där publiken inte håller koll på när dom spelar, vart dom ligger i tabellen eller vilka som spelar i laget. Jag själv går på högstadiet och är omringad av apor och råttor och det har varit jävligt tyst runt djurgårdarna fram tills för två år sen när djurgårn spelade upp sig och folk kom till matcherna. Okej dom kanske hade lika mycket folk som vi har då men det är huvudstaden med runt 2 milj människor. Respekt till dom som inte håller med mig men så här tycker jag. Jag har vart uppväxt med att hata djurgården och på senare år har jag verkligen fattat varför...
Kommentera

Sv: Silly Season 2011/12
Lindström: Förvånande att han vågar gå ut och säga så när han vet att han ligger risigt till bland brynäsfansen redan!
Kommentera