Brynäs IF

714022 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1405964

Sv: Djurgården-Brynäs 27/9

Off topic:

Frölunda verkar unstoppable den här säsongen, 4-0 mot Timrå.

Kahnberg 1+1

Timrå har haft en minst sagt tung säsongsinledning.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgården-Brynäs 27/9
Känns som om det är dags att splitta Laurtiz och Nordan med Widing. Tror dom behöver någon mer stabil än Widing med sig. Minns förra året hur mycket bättre det gick med Larsson än Kahnberg. En idé skulle vara att spela Dacke med Nordan och Laurtiz samt Widing med Larsson och Granström. Synd att spräcka den kedjan som spelat bra men något måste göras för att få fart på tredje kedjan.

Måste också hylla Dackell, helt sjukt vad bra han har börjat den här säsongen. Helt klart genomgående bästa Brynäsare så här långt. Att han är bäst utan puck är man van vid men nu är han även bäst med puck. Jag var negativ till att han skulle köra ett år till men jag är glad att jag hade så jävla fel.
Kommentera

Sv: Djurgården-Brynäs 27/9
MarcusElving: Frölunda ser ruskigt bra ut. Jag tror faktiskt med det laget Timrå har kan komma rekordsist i tabellen. Allt annat än kvalserien för dom med det laget är en sensation för mig!
Kommentera

Sv: Djurgården-Brynäs 27/9
MarcusElving: Kahnberg fortsätter att måla detsamma gäller för Lundqvist. Växjös nyförvärv målar på dom också. Nu väntar vi bara på att våra nyförvärv ska få igång produktionen ordentligt, Widing, host host ;-)
Kommentera