Brynäs IF

714948 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1410084

Sv: Ekholm sticker...
Lindström: Hade han haft ett klockrent alternativ hade han säkert tagit det. Och visst är det väl bättre att göra det rätt så vi får in en bra back istället för att stressa fram ett beslut? Och det är ju ingen panik eftersom vi börjat bra, annat vore det ju om vi legat sist.

Det jag dock kan känna är att det är nu det kommer att finnas bra beckar på marknaden iom att NHL lagen spikar trupperna. Om en månad är säkerligen det bästa plockat. Men vi får se vad Sundlöv skakar fram om inte Ekholm kommer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ekholm sticker...
Zzz: "Hade han haft ett klockrent alternativ hade han säkert tagit det."

Frågan är väl snarare hur pass aktiv han har varit att finna några alternativ. Jag får känslan av att han mest har "kollat runt" i väntan på besked från Ekholm. Jag tror det är fel väg att gå att sätta sig i knät på EN spelare som skulle spela i Brynäs "om inte". Hur pass taggad är en sån spelare?

Samma gäller en del namnkunniga backar som av nån anledning inte skrivit på för nåt lag ännu. Vad väntar de på? Knappast ett besked från Ekholm så att de kan köa till Sundlövs kontor för att få ett kontrakt.

Till sist. Hur dålig är Jonte C som inte fått speltid än? Man kan bänka en målvakt efter en stormatch och nästan 94% i räddningar med argumentet att man vill ha båda igång. Detta gäller tydligen inte alla spelare. Jag ser gärna att man även ger honom den chsnsen. Löf har knappast utmärkt sig inte heller Gunderson.
Kommentera

Sv: Ekholm sticker...
Zzz: Worst case scenario är ju att Ekholm inte får arslet ur vagnen och velar hit och dit, hur mkt han än talat om att ge besked i god tid.
Tycker faktiskt att han börjar bli lite jobbig nu, om jag ska vara ärlig.
Hockeymässigt ska han självfallet ta chansen även om det blir farmarlaget till att börja med, men nu verkar det iaf som att han får chansen och man får hoppas att han ist ger besked omgående.
Tycker även att det vore spännande om han blir kvar därborta, alltid kul med lite spekulationer kring en ny back när man nu VET att det blir en sån.
Förhoppningsvis, kanske det är bäst att tillägga.
Känns som att det är befogat med en brasklapp i dagsläget...   :-)
Kommentera

Sv: Ekholm sticker...
Zzz:Som sagt, det är nu det finns bra backar på marknaden så varför inte värva en nu och senare få Ekholm som ren bonus, då kan det blir riktigt jävla bra i slutänden :-)
Kommentera