Brynäs IF

713336 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1410141

Sv: Ekholm sticker...
Zzz: Worst case scenario är ju att Ekholm inte får arslet ur vagnen och velar hit och dit, hur mkt han än talat om att ge besked i god tid.
Tycker faktiskt att han börjar bli lite jobbig nu, om jag ska vara ärlig.
Hockeymässigt ska han självfallet ta chansen även om det blir farmarlaget till att börja med, men nu verkar det iaf som att han får chansen och man får hoppas att han ist ger besked omgående.
Tycker även att det vore spännande om han blir kvar därborta, alltid kul med lite spekulationer kring en ny back när man nu VET att det blir en sån.
Förhoppningsvis, kanske det är bäst att tillägga.
Känns som att det är befogat med en brasklapp i dagsläget...   :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ekholm sticker...
Huge: Kanske är det Nashville som velar, Ekholm har kanske gjort klarat att skickar man honom till AHL åker han hem.
Ekholm var ju klar för AHL och han skulle ha ett möte med klubbledningen innan han bestämde sig. Sen kommer det ut att han ska få stanna och att man istället skicka en forward till AHL. Därför undrar man ju om det inte är så att Nashville verkligen vill testa om Ekholm håller eftersom han själv inte vill skolas i AHL vilket hade varit väldigt bekvämt för Nashville.
Visst vore det spännande med lite spekulationer om det inte blir Ekholm, men det skulle vara intressant med en sammanställning på hur många nya spelare som kommer under pågående säsong som lyckas. Jag gissar på att 65-75% blir fiasko utan att ha gjort någon mer vetenskaplig undersökning.
Kommentera

Sv: Ekholm sticker...
Huge: Omgång 11 spelar EKHOLM I BRYNÄS SÅ TA DET LUNGT!
Kommentera