Brynäs IF

713339 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1415811

Sv: Brynäs fyller 100 år!
Zzz: Det var självfallet rätt att inte försöka bjuda över Växjös överbud(?).
Tror heller inte att Strålman blir aktuell, vare sig för oss eller ens ES-spel.
Tog honom mest som exempel på den kvalitetsnivå på back vi måste hitta, eller iaf i närheten, för att det ska kännas lite tryggare därbak.
Blev inte Bartldy ratad av Djurgården eller blev dom blåsta på honom i sista stund? Minns inte riktigt, men undrar om han räcker?
Tror vi kan få lite bättre saker, om Sundlöv nu var beredd att gå så långt som han gjorde med Holös.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs fyller 100 år!
Huge: Ja vi får hoppas att det kommer loss någon bra, Ekholm verkar ju inte få spela i Nashville och tröttnar kanske snart?

I övrigt finns det inte så många backar som man känner till som ser ut att kunna bli lediga från AHL eller KHL. I KHL kan ju iof vad som helst hända. Drömmen vore ju Hietanen samt en defensiv pjäs men det är nog att hoppas på för mycket.
Kommentera

Sv: Brynäs fyller 100 år!
Huge: Bartley skrev på för Djurgården och därefter för en NHL-klubb. Om han flyttar tillbaka till Sverige måste väl Djurgården tacka nej till honom först. Men han är en 23-årig kanadensare som aldrig har blivit draftad och aldrig spelat en säsong i AHL. Just nu spelar han i AHL och för honom är det ju världens chans att spela där, eftersom det innebär att han är ganska nära NHL-spel... Tror inte han har samma inställning till AHL som typ Ekholm. För att han ska komma till Brynäs måste han antagligen få sparken i Nordamerika, få nej från Djurgården och slutligen ska Brynäs kontraktserbjudande vara det bästa (han skulle ju knappast flytta till Brynäs pga klubbhjärta). Att alla 3 grejerna skulle inträffa känns väl inte särskilt sannolikt...
Kommentera