Brynäs IF

713931 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1421722

Sv: Brynäs IF-Växjö Lakers tisdagen den 1/11-11
Peja: Håller inte med. Tycker Brynäs gjorde en bra insats. I två perioder var Växjö rejält utspelade och var tvungna att ta utvisningar då de inte hängde med. Sen finns det fortfarande en del svagheter gällande positionsspel i försvaret.
Framförallt blev jag imponerad av Brynäs tempo.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Växjö Lakers tisdagen den 1/11-11
Huss: Kan till viss del hålla med Peja.
Svårt att avgöra om det var vår egen förträfflighet eller Växjös blekhet som till största del avgjorde den här tillställningen.
En komb av båda (som det oftast brukar vara) med en lätt tonvikt på att det var vi som ändå gjorde en stabil insats, men inte så mkt mer.
I spel 5 mot 5 var det ändå relativt jämnt därute, men när vi väl fick snurr på spelet så hängde dom helt enklet inte med.
Var väl i stort sett bara deras förstalina som vållade oss problem, som förväntat.
Märktes att defensiven blev bättre enbart med Hansens återkomst och att Ekholm såg stabilare ut än tidigare. Märktes iaf inte att han hade känning av nån lårskada, av spelet att döma.
Honken felfri igen, skönt att se.
Hur ska det här sluta när Dackell, Lavander och Jonsson är tillbaka i normalt slag?   :-)
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Växjö Lakers tisdagen den 1/11-11
Huss:

håller med dig många årsen vi har haft så puckskickligt lag som vi har nu det var en fröjd att se PP i går. Det var länge sen jag sett sånt tempo på pucken.
Även 5-5 spelet var bra, bra tempo och som du säger Brynäs tvingade Växjö att ta dom utvisningar dom tog. Sen har vi problem med markering, och även övermod på offensiv blå och felbeslut. Ett exempel är när det är 10 sekunder kvar av första perioden. Så försöker man inte på en svår diagonal pass från 2 meter egenblå för att kanske få en kontring man lägger ut pucken på säkert sätt. Nu gjorde man inte det utan den fastnade kvar i försvarszon och vips en farlig chans nu vart det inte mål men chansen fanns att det kunde blitt ett i baken 5 sek före periordvila...men det såg förbannat bra ut så höjer man försvarsspelet en liten liten del oj va kul detta kan bli.
Kommentera