Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1444079

Sv: Brynäs IF-HV 71 tisdagen den 29/11-11

arnio: Och du är den där mytomanen i klassen som har väldigt svårt att hålla sig till sanningen. du var den näst största rövslickaren efter Huge.

Jag är oerhört glad att vi slipper honom, men han tog två år från oss, två år av riktig skithockey.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-HV 71 tisdagen den 29/11-11

Gurra88: Glöm nu inte Gurra var Brynäs var när NC tog över, inte sjutton gick utvecklingen bakåt med honom vid rodret inte? Brynäs gick från kvalserielag till kvartsfinalist som faktiskt allvarligt hotade de blivande mästarna (minns dessutom Brynäs skadeproblem i slutspelet).

Jag stod bakom NC när vissa okunniga fans skrek om att han skulle sparkas, men hyllat honom har jag aldrig gjort. De som krävde att NC skulle sparkas ville också bli av med spelare som Dackell, Nordqvist och Lauritzen (du vet han elitseriens mest jagade). Samma genier tyckte att Brynäs skulle ha bjudit över Växjö på floppen Holös även om det skulle ha kostat Brynäs skjortan. De ansåg också att division 1 spelaren Sandin skulle ha någon av dessa spelares plats i laget.

Ni hatfans är otroliga, det verkar bara finnas två lägen för er antingen så hyllar man eller så hatar men, att ge någon cred för ett helt ok jobb verkar inte finnas på er pyttelilla karta.

Kommentera