Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1444084

Sv: Brynäs IF-HV 71 tisdagen den 29/11-11

Gurra88: Glöm nu inte Gurra var Brynäs var när NC tog över, inte sjutton gick utvecklingen bakåt med honom vid rodret inte? Brynäs gick från kvalserielag till kvartsfinalist som faktiskt allvarligt hotade de blivande mästarna (minns dessutom Brynäs skadeproblem i slutspelet).

Jag stod bakom NC när vissa okunniga fans skrek om att han skulle sparkas, men hyllat honom har jag aldrig gjort. De som krävde att NC skulle sparkas ville också bli av med spelare som Dackell, Nordqvist och Lauritzen (du vet han elitseriens mest jagade). Samma genier tyckte att Brynäs skulle ha bjudit över Växjö på floppen Holös även om det skulle ha kostat Brynäs skjortan. De ansåg också att division 1 spelaren Sandin skulle ha någon av dessa spelares plats i laget.

Ni hatfans är otroliga, det verkar bara finnas två lägen för er antingen så hyllar man eller så hatar men, att ge någon cred för ett helt ok jobb verkar inte finnas på er pyttelilla karta.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-HV 71 tisdagen den 29/11-11
arnio: Definiera hatfans??
Kommentera

Sv: Brynäs IF-HV 71 tisdagen den 29/11-11

arnio: HAHAHA

sant, vi tråkade oss till två raka kvartsfinaler, och blev hundmat båda gångerna.. Framsteg, absolut första året.. andra året? nej inte ett jävla piss.. Det är först under

Tommys ledning han blommat ut.. Under CZ tid skulle han varit bänkad många gånger, och givit plats för spelare som förtjänade den. Det ska gälla alla, men det gällde inte eftersom polacken hade favoriter. så det känns ganska löjligt att du tar upp det nu, bara för att både Nordan och Lauritz blivit bättre i år.. 

Holös har jag aldrig varit fan av, så för mig spelade det ingen roll om han kom eller inte.

Du är och förblir en rövslickare

Kommentera

Sv: Brynäs IF-HV 71 tisdagen den 29/11-11
arnio: Vad är ett hatfans, är det någon som inte slickar Brynäsröv när det gäller precis allt dom företar sig, eller??
Kommentera