Brynäs IF

717346 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1444295

Sv: A propósito de nada
Huge: Du kunde inte ens hålla dig i 24 timmar innan du var tvungen att provocera.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada

Burken: " Du kunde inte ens hålla dig i 24 timmar innan du var tvungen att provocera."

Stackars dej, blev du provocerad nu?
Nu var det faktiskt så att MarcusElvings utmärkta klarläggande om skärpning vad gäller många saker faktiskt innehöll en rad där han bl.a undrade om det inte är dagisbarn som skriver härinne.
Så när jag försökte lätta upp den gravallvarliga och dystra stämningen som du nu verkar vara inne i genom att upprepa vad han sa och dessutom skämta lite kring det Rodrigues skrev, så föll det tydligen inte i god jord.
Ska vi sjunga "We shall overcome nu" tillsammans allihopa för att få en riktig god stämning eller är det tillåtet att även skämta och ironisera över våra egna problem?

Kommentera

Sv: A propósito de nada

Burken:Hoppas verkligen MarcusElving står vid sitt ord och tar bort "rärttshaveristerna" här inne. Jag tror inte på att man måste först varna för att sen ta bort dom. Jag tycker att man bara tar bort dom för all framtid punkt!! Har man inte den sociala kompetensen hur man beter sig mot sina med människor så kommer man troligen inte att få den senare heller. Jag har varken tid, lust eller ork att läsa massa dravel mellan vissa. Utan att ha någon högre utbildning i psykologi så förstår jag att vissa inte mår så bra privat och den här sidan blir då en kanal för att få utlopp för deras privata frustration.

Förstår man inte skillnaden mellan en diskution och en konfrontation så har man inte kommit långt i livet.

Kommentera