Brynäs IF

716522 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1444302

Sv: A propósito de nada

Burken:Hoppas verkligen MarcusElving står vid sitt ord och tar bort "rärttshaveristerna" här inne. Jag tror inte på att man måste först varna för att sen ta bort dom. Jag tycker att man bara tar bort dom för all framtid punkt!! Har man inte den sociala kompetensen hur man beter sig mot sina med människor så kommer man troligen inte att få den senare heller. Jag har varken tid, lust eller ork att läsa massa dravel mellan vissa. Utan att ha någon högre utbildning i psykologi så förstår jag att vissa inte mår så bra privat och den här sidan blir då en kanal för att få utlopp för deras privata frustration.

Förstår man inte skillnaden mellan en diskution och en konfrontation så har man inte kommit långt i livet.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bellar: Det är inte så enkelt. Det finns några skribenter som i princip sågar allt vad andra skriver och diskussionerna går flera varv utan att nån ger sig.

Förut när jag gick under nicket Gävlelasse så var jag lika dan med långa trätor med Huge. Men efter att jag flyttat ifrån Gävle så kände jag att det var dags att byta nick så nu är jag burken här. Huge däremot har svart bälte i långbänk och ger dig aldrig i en diskussion.

Nu är det Huge och Gurra som står för dessa cirkelresonemang.

Jag har försökt göra mitt bästa att bättra mig för allas trevnad men det verkar ta längre tid för andra.
Kommentera