Brynäs IF

717541 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1446755

Sv: Brynäs IF-Luleå HF Måndagen den 5/12-11
Burken: Tycker det även är tveksamt rent tidsmässigt, det är 19 sek mellan tek och utvisning och under den tiden är både Ollas och Granis på pucken. Det ska alltså även komma en varning plus att pucken ska vara låst så pass länge att det kan bli en delay...
 
Men som du skriver lite klantigt av O och G att överhuvudtaget ge honom chansen att blåsa. Borde nog anat att han letade efter något.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Luleå HF Måndagen den 5/12-11

SH: Ja jag tycker också att det är lite klantigt, men det förändrar inte att domaren gör en grov fel bedömmning. Men det är samma visa varje gång med den svenska domarkåren, så extremt inkonsekventa. En gång ingen utvisning nästa gång 2min. Ingen vet varför man dömde olika eftersom man inte får diskutera med en domare efter match.

Någon måste tala om för dem att dom inte är del av spelet bara ett funktionär precis som speakern eller protokollföraren. Att verka utan att synas borde vara mottot för dessa tomtar. Men tyvärr vill dom sitta i förarsättet för att höja sin status och då blir det så här. Minst en match per omgång diskuteras insatsen hos en domare och det är absurt vare sig det är befogat eller inte. Hade dom haft något förtroende på banken hade spelare, ledare och publik accepterat ett dåligt domslut med en utsäkt. Men som det är idag är det en pågående soppa med inkonsekvens och högmod.

Hade Björk eller vad fan han ni hette gått ut och erkänt att han gjorde fel hade man kunnat köpa det. Misstag gör alla och det är dags att gå vidare. Han vet om det och det är huvudsaken, inget att göra åt i efterhand. Tyvärr skulle det aldrig falla dom in och därför har dom inte min respekt.

Kommentera