Brynäs IF

717544 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1446765

Sv: Brynäs IF-Luleå HF Måndagen den 5/12-11
Burken: Jag är 100% säker på att domaren varnar Brynäsarna och att det är därför dom släpper pucken mellan varandra. Dock har Granström inte pucken i många sekunder innan han blåser och jag tror att han får sota för att dom gemensamt tryckt fast pucken. Sen är det ju spelförstörande och dom borde bli hårdare på det för det är ju extremt tråkigt och frustrerande. Men som sagt, hur kan man släppa Silfverberg tio minuter innan när han ligger kvar på pucken utan att göra något för att resa sig upp. Han ligger och lutar sig på arbågen och jäser med pucken under sig. Jävla parodi, fan nu blev jag förbannad igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Luleå HF Måndagen den 5/12-11

Zzz: "hur kan man släppa Silfverberg tio minuter innan när han ligger kvar på pucken utan att göra något för att resa sig upp"

Ja, det är väl i såna situationer som man isf tycker domarna borde vara mer konsekventa och jag håller med: ingen större skillnad mellan att ligga kvar på pucken och det som Granis/Ollas gör.
I båda fall har man ju ingen avsikt att försöka få loss pucken.
Kan iofs handla om risk för skada när en spelare ligger på pucken och det kommer ett gäng motståndare petandes med sina klubbor och att man därför väljer att blåsa snabbare i det läget.

Kommentera

Sv: Brynäs IF-Luleå HF Måndagen den 5/12-11

Zzz: I så fall borde man väl ge Luleå en tvåa redan innan match för de spelar ju en sån spelförstörande hockey matcherna igenom.

Problemet ligger inte i att man spelar taktiskt och att man låser fast pucken för att få tiden att gå. Problemet ligger i att domarna är så inkonsekventa.

Hade Brynäs haft ett par utvisningar under matchen så hade man inte tagit för denna "förseelse". Nu hade man inte tagit någon tvåa på Brynäs under matchen och valde att "jämna ut" den statistiken.

Sen måste man tillstå att Brynäs spelar räddhågset i egen zon under det korta BP man fick spela. Svedberg ska ta den pucken.

Men men, det är bara att gå vidare och lägga detta bakom sig.

Kommentera

Sv: Brynäs IF-Luleå HF Måndagen den 5/12-11
Zzz: Det ska ju absolut inte vara någon utvisning om man spelar pucken mellan varandra. Helt bisarrt dåligt av domaren som blåste. Och nästan lika jävla dåligt av den andra domaren som borde ha tagit ett seriöst snack med sin kollega och korrigerat domslutet till "felaktig avblåsning" och tekning i mitten.
Kommentera