Brynäs IF

716191 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1450672

Sv: Linköping HC-Brynäs IF Tisdagen 20/12-11
Lindström: Vi torskar pga att vi saknar en drös spelare och att de som måste kliva fram (Widing, Lauritzen) inte gör det. Annars en stark insats med tanke på förutsättningarna med extra plus för Hansen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC-Brynäs IF Tisdagen 20/12-11

rafalski: "Vi torskar pga att vi saknar en drös spelare och att de som måste kliva fram (Widing, Lauritzen) inte gör det. Annars en stark insats med tanke på förutsättningarna med extra plus för Hansen."

Bra analys.
Molin/Lindholm/Wännström för en otacksam uppgift pga mkt BP och PP-spel där dom blir bortplockade. Gör det bra i övrigt mot tufft motstånd, dom kunde ju ha fått debutera mot lite enklare motstånd än ett uppåtgående LHC på sin hemmaplan.
Som du säger: Widing känns som en större gåta än LJ, händer inte mkt där.
Lauritzen både slarvig och har otur ett par gånger idag.
Blir för ivrig när försöker ta tillbaka pucken efter en misslyckad dragning och drar på sig en tvåa som ärligt talat såg lite halvbillig ut.
Särskilt med tanke på de high sticking domarna missade i parti och minut ett tag.
Med lite flyt hade ett par av stolp/ribbträffarna resulterat, vi hade fått med oss nån pinne hem och alla hade varit nöjda.
Större är inte marginalerna trots allt, även om LHC vinner rättvist idag.
Har svårt för den där pajasfinnen i målet, nästan jobbigare att tugga hans flyträddningar och sköldpaddeutflykter än det är att svälja Jämtins upptåg.
Nä, lite julvila på Nordan, Dackell och Silfverberg nu och sen är vi tillbaka med fullt manskap den 30:e...

Kommentera