Brynäs IF

714048 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1452249

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF onsdagen den 28/12-11

Burken: Jag tycker att Brynäs var klart bättre än Modo. Modo spelar väldigt omständigt och hamnar otroligt ofta ute efter sargerna i anfallen, visst skjuter de mycket men Brynäs hade fler heta chanser än Modo fram till tredje då Brynäs drog sig tillbaka och Modo satsade allt på ett kort. Brynäs spelade mycket smart och gick oftast fram i rätt lägen och tog inte onödiga risker. Några obligatoriska utvisningar för bortalaget i tredje bidrog till Modos tryck på slutet.

Brynäs hade med lite flyt stängt matchen redan vid Järnkroks stolpskott i andra, båda Modos mål var förövrigt slumpmål.

Visst hade Brynäs en hetare målvakt än Modo men känslan är samtidigt att Brynäs drog sig tillbaka efter 2-0 och 3-1 för att inte gå bort sig i spelvändningar och hade nog en växel till i anfallsväg att lägga in om det behövts.

Målvakt och anfall prickfritt i Brynäs med Järnkrok och Honken som toppar, Nordqvist gör en strålande insats liksom Granström. På backsidan som vanligt lite vekt fraför kassen och den självklara fälthärren var Bertilsson som är grym. En back till behövs för att stärka upp här, antingen jonsson i nygammal form eller en ersättare. Välförtjänt seger och hoppet lever om en topp-fyraplats.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF onsdagen den 28/12-11

arnio:Anfallet prickfritt? Man får iväg 17 skott..

Visst var modos mål slumpmål men din analys blir väldigt konstig. Du säger att Brynäs offensiv var prickfri och modos var omständigt ute vid sargerna. Vart höll Brynäs till då? Ska du våga dig på en analys så får du fan ta av dig brynäskepsen innan du skriver.

Brynäs gjorde ingen bra match alls och man såg verkligen att de tunga offensiva pjäserna saknades. En vinst som kan tillskrivas hårt arbete och modos målvakt. Brynäs gör 2 mål på sju skott, det säger lite om deras målvakt.

Kommentera