Brynäs IF

714070 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1452255

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF onsdagen den 28/12-11

arnio:Anfallet prickfritt? Man får iväg 17 skott..

Visst var modos mål slumpmål men din analys blir väldigt konstig. Du säger att Brynäs offensiv var prickfri och modos var omständigt ute vid sargerna. Vart höll Brynäs till då? Ska du våga dig på en analys så får du fan ta av dig brynäskepsen innan du skriver.

Brynäs gjorde ingen bra match alls och man såg verkligen att de tunga offensiva pjäserna saknades. En vinst som kan tillskrivas hårt arbete och modos målvakt. Brynäs gör 2 mål på sju skott, det säger lite om deras målvakt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF onsdagen den 28/12-11

Burken: Nä jag håller inte alls med för fem öre att Modo skulle ha varit bättre. Brynäs satsade på att ligga relativt lågt i banan och satsa på spelvändningar. Modo tilläts hålla i pucken och Brynäs styrde oftast enkelt ut dem bort från målet och ut mot sargerna och därifrån gör de inga mål.

Visst sköt Brynäs mindre skott men de var inte alls ofarliga och det är ju som bekant målen som räknas (skotten räknas också men de ger inga poäng), jag minns ett stolpskott och en kanonräddning av Modos keeper som förhindrade en stängning av matchen. Modo trummar på som vanligt på hemmaplan, skjuter mycket från dåliga lägen och håller till mycket efter sargerna. Som vanligt sänks Modo av spelvändningar under deras huvudlösa press. Ingen slump eller tur att Brynäs vann utan vi utnyttjade effektivt Modos svagheter. Modo har lyckats att ta 3 trepoängare hemma i Fjällräven center på 17 försök nu och spelbilden i de flesta av matcherna har sett ut som igår. Modo skjuter, skjuter och skjuter men vinner inte.

 

Skön seger i alla fall och den var viktig.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF onsdagen den 28/12-11
Burken: Håller med. Modo var mycket bättre än Brynäs och det var inte så märkligt med tanke på vilka respektive manskap lagen mönstrade; Modos lag var mycket bättre, men som tur var hade de en målvakt som var klasser sämre än Honken. Och Modos mål var inte tillfälligheter i och med de konsekvent la in puckar mot Brynäs kasse (och hade trafik framför), till slut får man såna där mål. Sköna poäng men Brynäs måste nog höja sig om man ska ta 3 mot Växjö.
Kommentera