Brynäs IF

714117 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1452264

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF onsdagen den 28/12-11

Burken: Nä jag håller inte alls med för fem öre att Modo skulle ha varit bättre. Brynäs satsade på att ligga relativt lågt i banan och satsa på spelvändningar. Modo tilläts hålla i pucken och Brynäs styrde oftast enkelt ut dem bort från målet och ut mot sargerna och därifrån gör de inga mål.

Visst sköt Brynäs mindre skott men de var inte alls ofarliga och det är ju som bekant målen som räknas (skotten räknas också men de ger inga poäng), jag minns ett stolpskott och en kanonräddning av Modos keeper som förhindrade en stängning av matchen. Modo trummar på som vanligt på hemmaplan, skjuter mycket från dåliga lägen och håller till mycket efter sargerna. Som vanligt sänks Modo av spelvändningar under deras huvudlösa press. Ingen slump eller tur att Brynäs vann utan vi utnyttjade effektivt Modos svagheter. Modo har lyckats att ta 3 trepoängare hemma i Fjällräven center på 17 försök nu och spelbilden i de flesta av matcherna har sett ut som igår. Modo skjuter, skjuter och skjuter men vinner inte.

 

Skön seger i alla fall och den var viktig.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF onsdagen den 28/12-11

arnio:Vi har nog inte sett samma match. Är du säker på att det inte är match 5 i SM-finalen från 1999 du har sett?

Att Brynäs hamnade lågt i banan beror på att Modo var bättre och åkte skridskor och checkade. Jag tror inte att Brynäs skulle ända sin gamplan för den här matchen. De hade säkert ambitionen att fortsätta att ligga högt i banan, checka hårt och åka massor med skridskor.

En annorlunda spelbild beror inte på att Brynäs ändrat taktik.. hahahaha

Kommentera