Brynäs IF

714118 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1452275

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF onsdagen den 28/12-11

arnio:Jo men det är inte gameplanen, JAg vet inte hur många gånger man har hört TJ säga att man inte spelat som man tänkt och att man skall upp i banan och åka mer skridskor.

Summa sumarum är att Modo ar det bättre laget som tog tag i taktpinnen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF onsdagen den 28/12-11

Burken:

Brynäs drar sig ALLTID tillbaka när de har ledning inför 3:e.  Jag har full förståelse för att de inte kör tok offensiv när de har ledningen i 3:e men de drar ju sig tillbaks alldeles för mycket. Det har ju tappats många sköna poäng då de sitter i knät på målvakten i 3:e perren. 

Modos dominans i 3:e tror jag  till stor del kan tillskrivas detta fenomen. De 2 första perioderna va i mina ögon ganska jämna men viss fördel Brynäs då Modo inte skapade speciellt mycket farliga möjligheter. Det är i alla fall så jag såg matchen.

Kommentera

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF onsdagen den 28/12-11

Burken: Ingen summa sumarum här inte, du påstod innan match att det var orealistiskt att ens tro på brynäsvinst och nu försöker du bara rädda ditt skinn genom att påstå att Brynäs minsann i alla fall var sämre än Modo.

Summa sumarum är att det var en närmast prickfri insats av Brynäs även om ett oturligt självmål gjorde att det blev väl spännande på slutet.

Kommentera