Brynäs IF

714099 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1452280

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF onsdagen den 28/12-11

Burken: Ingen summa sumarum här inte, du påstod innan match att det var orealistiskt att ens tro på brynäsvinst och nu försöker du bara rädda ditt skinn genom att påstå att Brynäs minsann i alla fall var sämre än Modo.

Summa sumarum är att det var en närmast prickfri insats av Brynäs även om ett oturligt självmål gjorde att det blev väl spännande på slutet.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF onsdagen den 28/12-11

arnio:Hahaha Finns du? Jag ska och har erkänt att jag hade fel i min prognos. Jag hade glömt att ta med Mosos målvaktssituation med i beräkningarna.

Så jag försöker inte rädda mitt skinn på något sätt. Sedan gör jag mina analyser på det jag sett under matchen. Sett till antalet målchanser, puckinnehav och speltempo så var modo bättre. Givetvis hade matchbilden kunnat se annorlunda ut om vi haft tillgång till alla frånvarande spelarna men att kalla det prickfri insats är löjeväckande.

Kommentera

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF onsdagen den 28/12-11
arnio: Ja det ingick säkert i Brynäs gameplan att Modo skulle ha evighetsanfall i Brynäszonen... Honkens puckout var väl också helt medveten så att Wännström skulle kunna kontra när han kom in från utvisningsbåset?

Redigerad kommentar

Kommentera