Brynäs IF

713707 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1454053

Sv: AIK-Brynäs IF Tisdag 3/1-2012
Undrar hur länge Widing ska få fortsätta att underprestera innan han bänkas? Det är fler spelare som måste höja sig rejält, vi är inte i närheten av vad vi var i början av säsongen. Nu ser det tyvärr ut som att Lauritzen blir borta ett tag, när Dackell är tillbaka verkar ingen ha koll på. Kanske dax att agera innan det kommer ett ras och att vi kan hålla oss kvar på topp 4:a?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIK-Brynäs IF Tisdag 3/1-2012
70 Rodrigues: Ladislav Nagy är på marknaden, tror inte att det kommer något bättre senare i vår. 24 poäng på 25 matcher förra året i MODO. Dock har vi kanske mest behov av en fysiskt spelare som klarar av att ta sig in på mål och en defensiv back.
Kommentera

Sv: AIK-Brynäs IF Tisdag 3/1-2012

Det skulle vart intressant att få lyssna på Brynäsledningens resonemang inför den närmaste framtiden.

3 poäng från serieledning..... 3:dje plats så här långt ... 20 omg. kvar.

Man startade säsongen nederlagstippade av många... " junisarna skulle få chansen att växa" .... inga spektakulära nyförvärv.... " kanske kommer Ekholm hem".

Det är detta lag som överraskat så stort i serien så här långt.... trots att "alla andra lag" värvar den ena "stjärnan" efter den andra.

Från våran tredje plats och med våran sammansvetsade trupp... skall vi då börja köpa in spelare som vi kanske inte vet så mycket om? Svårt.... skulle som sagt vart kul att höra hur resonemanget går.

Bång såg väldigt snabb ut mot en felvänd o trött Bertil.... det såg ut som AIK behövde poängen bäst.

Kommentera