Brynäs IF

713721 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1454063

Sv: AIK-Brynäs IF Tisdag 3/1-2012

Det skulle vart intressant att få lyssna på Brynäsledningens resonemang inför den närmaste framtiden.

3 poäng från serieledning..... 3:dje plats så här långt ... 20 omg. kvar.

Man startade säsongen nederlagstippade av många... " junisarna skulle få chansen att växa" .... inga spektakulära nyförvärv.... " kanske kommer Ekholm hem".

Det är detta lag som överraskat så stort i serien så här långt.... trots att "alla andra lag" värvar den ena "stjärnan" efter den andra.

Från våran tredje plats och med våran sammansvetsade trupp... skall vi då börja köpa in spelare som vi kanske inte vet så mycket om? Svårt.... skulle som sagt vart kul att höra hur resonemanget går.

Bång såg väldigt snabb ut mot en felvänd o trött Bertil.... det såg ut som AIK behövde poängen bäst.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIK-Brynäs IF Tisdag 3/1-2012
Tväst: Alltid lika kul att läsa domedagsprofetiorna så fort det tar emot en aning.
Men för en gångs skulle så låter Pucken riktigt nyanserad iaf.
Efter några skador och Johan Larsson borta så har spelet blivit mer upp och ner. Inte så konstigt då vi tvingas ändra i formationerna och det blir svårt med nån sorts kontinuitet. Inte första gången det händer och det har hänt även andra lag med samma problem.
Nu mötte vi ett AIK på väg åt andra hållet, om dom nu inte redan har nått lite av sin topp. Länge sen jag såg ett så taggat och disciplinerat AIK rakt igenom i 60 minuter.
Inte mkt att säga, en rättvis seger. Lite för stora siffror kanske, speglade inte riktigt det mesta av matchbilden.
Motivation slog helt enkelt klass.
Vinner vi mot Färjestad i nästa match så är allt frid och fröjd härinne igen.
Som vanligt....
Kommentera

Sv: AIK-Brynäs IF Tisdag 3/1-2012

Tväst: "Bång såg väldigt snabb ut mot en felvänd o trött Bertil..."

Hade Bertilsson varit AIK:are hade använt klubban och stoppat motståndaren från att komma fri. Brynäs måste anpassa sej till "den moderna hockeyn" som lag som AIK spelar.

Utvecklingen efter Växjömatchen i början på december är riktigt usel. Ser ut som ett helt annat lag jmf med första 25 matcherna. Även när vi tagit trepoängare har vi varit det spelmässigt sämre laget. Sju perioder utan ett mål i 5 mot 5.

Motståndarna har lärt sej Brynäs? Elitserietempot har tagit ut sin rätt på de unga ledande spelarna? 60 poäng att spela om, 16 poäng till kvalstrecket.

Kommentera