Brynäs IF

713834 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1470130

Sv: Matchtråd Brynäs IF-HV 71 23/2 2012
Tväst: Du fattar verkligen inte... Jag begär verkligen inte att han ska lyfta laget. Konstaterar bara att L-A-G-E-T gått ner sig ett par klasser sedan han kom tillbaka. Finns det ett samband? Kanske... I och med Dackelld återkomst förflyttas rollerna. Tidigare ledare får kanske ta ett steg tillbaka? Oro i truppen? Hur som helst så blir det en rollförskjutning och helt klart är att man blivit sämre. Och då menar jag inte att det beror på att Dackell inte presterar. (kan man knappast begära... Utan snarare att hans återinträde kan ha haft en mental påverkan. En påverkan som kan göra att vissa spelares roller förändrats...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Brynäs IF-HV 71 23/2 2012

bradberry: "Du fattar verkligen inte... Jag begär verkligen inte att han ska lyfta laget. Konstaterar bara att L-A-G-E-T gått ner sig ett par klasser sedan han kom tillbaka. Finns det ett samband? Kanske... I och med Dackelld återkomst förflyttas rollerna. Tidigare ledare får kanske ta ett steg tillbaka? Oro i truppen? Hur som helst så blir det en rollförskjutning och helt klart är att man blivit sämre. Och då menar jag inte att det beror på att Dackell inte presterar. (kan man knappast begära... Utan snarare att hans återinträde kan ha haft en mental påverkan. En påverkan som kan göra att vissa spelares roller förändrats..."

Det påverkar nog mer negativt att Järnkrok, Bertilsson och Granström inte är med än att Dackell är med.

Kommentera

Sv: Matchtråd Brynäs IF-HV 71 23/2 2012
bradberry: Nä, jag tycker inte att det är Dackells fel att vi förlorar :-)
Kommentera

Sv: Matchtråd Brynäs IF-HV 71 23/2 2012

bradberry:

Javisst, det kan jag hålla med om..... kanske mänskligt rent mentalt att nån mister lite fokus om den "självklare ledaren" kommer tillbaka. Får hoppas dom kommer tillbaka till den form dom visat upp, intrerssant att se hur TJ hanterar den här svackan, varför inte sätta in Lindholm som Bisset föreslår.  

Kommentera