Brynäs IF

714122 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1476052

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.

Viktig seger inför alldeles för få åskådare. Ska Brynäs orka med Frölunda måste mycket bli bättre. Framförallt måste vi sluta ge bort puckar i taskiga lägen. Hur svårt är det att lägga ut pucken ur egen zon?

Efter första rundan är det lätt att konstatera att lag som har som spelidé att ta ner farten på motståndarna bl.a. genom att hålla i och haka, typ Frölunda och Modo, kommer att få stora fördelar big time i slutspelet.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.
Jajjen: grymt tempo med årets ljudligaste hemmapublik, riktigt rolig match att se på. Klara plus till Johansson, Widing, Ollas, Granström o Nordan. För att inte tala om Ekholm och Jonsson på backsidan. Tur det när framförallt Järnkrok var så blek. Minus då, vad hände med tacklingarna efter första perioden? Hur får man bäst stopp på VFs rullningar i anfallszon? Till sist, om man inte klarar av man mot man i försvarsspelet så får man inrikta sig på zonförsvar. Det var alltför många gånger som göteborgarna stod helt rena framför Honken. Det kommer inte att hålla i en längre serie.... Men, vi var det bättre laget idag!
Kommentera

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.

Jajjen:

Som i sin tur leder er till att filma.

Kommentera