Brynäs IF

713729 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1494671

Sv: Brynäs-Skellefteå sm-final 2012

Jadu Rodrigues..man mår ju mest illa både psykiskt och fysiskt, men ska jag försöka pressa fram nåt så är det följande.

Min känsla är att killarna kommer känna revanschlusta och gå in med ett perfekt mått av press på sig. Förhoppningsvis kommer vi iaf inte bli helt misshandlade av domaren imorn, och då tror jag på en tät match där vi segrar på full tid.

Imorn kanske jag känner annorlunda.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Skellefteå sm-final 2012

Davey_22: Jag känner också att vi kommer att gå ut otroligt mycket mer  fokuserade och spela tätare i defensiven än vad vi har gjort i ett par matcher nu, känslan är också att vi kommer att prestera bättre i PP nu när Järnkrok verkar ha fått upp farten igen. Otroligt ovisst men jag ser oss som ganska klara favoriter pga. av att vi nu har hemmaplan igen och trycket i Läkerolen kommer att bli enormt.

Det gäller att spela mer ordentligt framför båda kassar och få upp farten i anfallsspelet. Vi måste hitta tillbaka till det spel vi har haft tidigare i slutspelet där vi alltid gått framåt i full fart när vi erövrat pucken i egen zon och inte göra oss av med pucken som vi gjort på slutet. Nyckeln är att hålla till så mycket det går i anfallszonen och spela med fart och finurligt kortpassningsspel för att trötta ut SAIK och på så sätt få utvisningarna med oss och inte emot oss. Har vi pucken högt uppe i banan så kommer chanserna och även PPn att följa. Vi får inte låta Skellefteå ha för mycket puck i anfallszonen för där är de tunga och svåra att stoppa. Skellefteås svaghet liksom vår är spelet i egen zon och när vi spelar anfallsspel så kommer publiken att bära fram Brynäs. Det måste bli ett tryck i Läkerolen som överträffar allt som varit så här långt i slutspelet och vi ska verkligen bli den där extra spelaren som sporrar våra hjältar till stordåd. Det gäller att våga vinna och här har jag känslan att spelarna har lärt sig någonting från förra hemmamatchen där vi i ledning 2-1 började tänka på att säkra spelet och vara försiktiga istället för att skruva upp tempot ännu mer och gå för ett avgörande. Gudet SKA bara hem denna gång, så är det bara !

Kommentera

Sv: Brynäs-Skellefteå sm-final 2012
Davey_22: "Förhoppningsvis kommer vi iaf inte bli helt misshandlade av domaren imorn, "

han sa hjärnan, inte hjärtat.....
Kommentera