Brynäs IF

715071 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1499807

Sv: Silly season 2012/2013

arnio: Ja just ja! Hur kunde jag glömma Djoos!!!? Det är såklart att vi ska bygga laget kring en 17-årig back. Talang, visst. Men inte i A-laget nästa år, å inte kanske året efter heller... Varför sån hets å kasta in spelare i A-laget för tidigt!! Hur många andra ES-lag kastar in 16-17 åringar? Deras tid kommer, lugn i skutan! Lyfter dom in Berglind kommande år så får dom väl va nöjd med det på backsidan, så kan dom lyfta in Djoos året efter t.ex.
Spelar Djoos i J20 ett år till, du hör ju han spelar i J20, inte J18 där han borde spela, så kan han testa på nån match med A-laget om det blir mycket skador å sånt, men inte från seriestart som en av åtta backar!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 2012/2013
Anders Blank: Det är meningen att Berglind ska bli sjundeback (man kan väl säga att han ersätter Carlsson) och Djoos åttondeback. Ska bli intressant att se om det blir en renodlad defensiv back eller en tvåvägsback som ersätter Andersén. Några bra kandidater vore ju Skogs, Bibic, Norén, Tom Nilsson, Vikstrand,.. Jag hade nog försökt med Arell i Bofors, han är riktigt bra och säkert ganska billig.

Redigerad kommentar

Kommentera